SULA – Sustainability and Love for Arts on uusi luovan toiminnan ja bisneksen tapahtuma, joka järjestetään Kaapelitehtaalla ensimmäistä kertaa 11.-12.10.2017. Se tuo yhteen taiteen tekijät sekä luovien alojen yrittäjät, välittäjät ja kehittäjät. SULAn keskiössä ovat taiteen selviytymistarinat ja uusien kestävien toimintamallien luominen.

SULAn ajatuksena on luoda luovien alojen tekijöille paikka kohdata ja saada uusia ajatuksia sekä esitellä omaa tekemistään uusille kumppaneille. Myös Arts Management Helsinki on menossa mukana, sillä Outi Järvinen moderoi konferenssin paneelikeskustelun ”Managing Creative Talents”.

SULAn järjestäjätahot ovat Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, Helsingin kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriön Creative and Inclusive Finland -hanke, Tekes, taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Luova Eurooppa -ohjelman rahoittama Creative Lenses -hanke. SULA yhdistää perinteisen bisneskonferenssin, pitchauskilpailun ja neuvontaosaston yhden katon alle, ja suunnattuna luovien alojen tekijöille.

Lisätietoja tapahtumasta:
http://www.kaapelitehdas.fi/creative-lenses/sula-konferenssi-11-12102017

 

 

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?