Työuran uurtaja® -valmennus on Työterveyslaitoksen kehittämä ja työpaikoilla toteutettava ryhmävalmennus, joka tähtää työkyvyn ylläpitämiseen ja työhön liittyvän motivaation vahvistamiseen. Valmennuksen avulla vahvistetaan työntekijöiden itseohjautuvuutta oman työuransa suunnittelussa.

Arts Management Helsinki haluaa kokeilla ryhmävalmennuksen soveltuvuutta taidealalle. Taidealan työpaikat ovat usein pieniä tai alan ammattilaiset freelancereita, jolloin vastaavan palvelun saaminen omalle työpaikalle voi olla haastavaa tai mahdotonta. 16.-17. joulukuuta 2019 järjestettävä valmennus on suunnattu taidealalla työskenteleville, työpaikasta riippumatta.

Työuran uurtaja® -valmennus on tarkoitettu erityisesti työuran keskivaiheilla oleville työntekijöille. Ryhmässä toteutettavan valmennuksen kesto on 16 tuntia.

Taidealan työuran uurtaja -valmennus toteutetaan ma-ti 16.-17.12.2019 klo 9-16 Helsingissä. Valmennus on maksuton ja se sisältää lounaan sekä kahvitarjoilut molempina päivinä. Valmennuksen ohjaajina toimivat Outi Järvinen Arts Management Helsingistä sekä erityisasiantuntija Risto Nikunlaakso Työterveyslaitokselta.

Haluatko osallistua ryhmävalmennukseen? Lähetä yhteystietosi ja lyhyt kuvailu työtilanteestasi sähköpostitse outi@artsmanagement.fi. Ryhmään otetaan enintään 12 osallistujaa.

Lue lisää Työuran uurtaja® -valmennuksesta: https://www.ttl.fi/palvelu/tyouran-uurtaja-valmennus/

 

Valmennuksen hyödyt -kaavio

Lähde: Työterveyslaitos

 

Päivitys 29.11.2019: Ryhmä on jo täynnä.

 

©2021 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?