Kansainvälinen Hors Lits -esityskonsepti vie taidetta vaihtoehtoisiin tiloihin kaupungeissa ja luo yhteisöllisyyttä taiteilijoiden, asukkaiden ja katsojien kesken. Ranskan Montpellierissä vuonna 2005 alkunsa saanut Hors Lits (”ylös sängystä”) on kasvanut vuosien varrella suureksi ruohonjuuritason ilmiöksi. Nyt konsepti rantautuu myös Suomeen, kun ensimmäinen Hors Lits Helsinki -tapahtuma järjestetään Merihaassa elo-syyskuun vaihteessa. Järjestäjätahona toimii Arts Management Helsingin taiteilijajäsenistä koostuva työryhmä. Esiintyjät ovat esittävien taiteiden, mm. tanssin, sirkuksen ja teatterin, ammattilaisia.

Hors Lits Helsinki -tapahtumassa 31.8. & 1.9.2018 ammattitaiteilijat toteuttavat neljä erilaista esitystä neljässä yksityishuoneistossa. Kukin esitys kestää 20 minuuttia ja opas johdattaa 25-henkisen katsojaryhmän esityspaikasta toiseen. Tapahtumassa esiintyvät taiteilijat Elina Kivioja, Reetta Honkakoski, Favela Vera Ortiz ja Iina Taijonlahti.

Tapahtuma löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/events/219418238751754/

 

 

Toinen Hors Lits Helsinki toteutetaan lokakuussa Vantaan Myyrmäessä. Tällöin mukana ovat taiteilijat Elli Isokoski, Anna Korolainen, Jenni Kivelä ja Nina Mamia.

www.facebook.com/HorsLitsHEL

horslits.com

 

©2019 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?