Monialaisuus, luovuus ja yhteistyö ovat tulevaisuuden menestystekijöitä kaikkien toimialojen yrityksille. Luovaa osaamista pitäisi laajemmin hyödyntää eri sektoreilla, mutta toistaiseksi näin ei ole. Tutkimusten mukaan luovasta osaamisesta ei tiedetä tarpeeksi, sitä ei osata hankkia eikä sitä ole helposti tarjolla.

Taiteilijoiden osaamisen ja liiketoiminnan yhdistävää palvelua lähdetään nyt Arts Management Helsingissä kehittämään ja jatkossa pilotoimaan. Kehitystyö alkaa palvelumuotoilulla, jonka toteuttajana toimii muotoilutoimisto Ananas, Bananas & Cucumber Creative Oy. Kehitystyön yhteistyökumppaneina toimivat freelancetaiteilijat.

Tarkoituksena on luoda siltoja, laajentaa taiteilijoiden työkenttää ja avata uusia mahdollisuuksia. Palvelumuotoilun kautta pyritään luomaan palvelu, jossa yhdistetään asiakasyritysten tarve ja taiteilijoiden osaaminen. Tavoitteena on parantaa suomalaisten yritysten kilpailukykyä, tuotteita ja toimintaa sekä samalla luoda uusia työmahdollisuuksia taiteilijoille.

Palvelumuotoiluhanke käynnistyy marraskuussa ja valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä. Hanke toteutetaan Tekesin innovaatiosetelirahoituksen avulla.

Palvelu pilotoidaan vuoden 2018 aikana.

 

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?