Mahdollisuuksia

Arts Management Helsinki on uuden ajan tuotantotoimisto

Taiteen tuotantotoimisto

Arts Management Helsinki neuvoo, auttaa ja tukee taiteilijoita sekä konsultoi taidealan organisaatioita. AMH koordinoi projekteja, tekee sopimuksia, toteuttaa hankkeita, seuraa ja raportoi.

Erityisalaamme on esittävä taide. Nykytanssi, nykyteatteri, esitystaide, monitaide. Intohimona on taide, joka on ehkä hankalastikin määritettävissä; taide, joka herättää, ravistelee, kutsuu luokseen, ihastuttaa ja vihastuttaa. Taide, joka aiheuttaa paradigman muutoksen.

Jos Sinulla on projekti, johon tarvitset tuotantotahon, tai useamman partnerin yhteistyöhanke, johon tarvitset koordinaattorin, ota meihin yhteyttä.

Uuden ajan agentuuri

Me emme myy taiteilijoita, emme toimi ohjelmatoimistona josta löydät bilebändin pikkujoulukeikalle. Mutta me olemme myös agentuuri: ideoiden, osaamisen ja ihmisten yhdistäjä ja törmäyttäjä.

Taiteilijoiden työ ja osaaminen ei rajoitu vain taideteoksiin. Taide on yhteiskunnan ilmapuntari, ja taiteilijat ovat keskeisten kysymysten kysyjiä ja merkitysten luojia: mihin olemme menossa, miltä maailma voisi näyttää, mikä meille ihmisinä on tärkeää, mistä suutumme, nautimme, iloitsemme, itkemme.

Arts Management Helsinki haluaa luoda siltoja, laajentaa taiteilijoiden työkenttää ja avata uusia mahdollisuuksia.

Ideoita, ajatuksia, toteutumattomia unelmia? Ota meihin yhteyttä.

Mitä on ’arts management’?

Arts management on huonosti suomeksi kääntyvä käsite, joka tarkoittaa taidehallintoa ja -johtamista. Se kattaa laajan alueen kulttuurituotannosta taideorganisaatioiden johtotehtäviin.

Arts Management Helsinki on taidealan yritys, joka tarkoituksena on mahdollistaa taiteilijoiden työ ja vahvistaa taiteen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. AMH haluaa olla muutosagentti, taiteen ekosysteemin vikkelä kameleontti, joka tekee mahdottomasta mahdollista.

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?