Reetta Honkakoski

Näyttelijä / Corporeal Mime -miimikko

Reetta Honkakoski on fyysiseen teatterin profiloitunut näyttämötaiteilija ja Corporeal Mime -miimikko.

Corporeal Mime on tanssin ja puheteatterin välimaastoon asettuva itsenäinen näyttämötaidemuoto sekä fyysisen teatterin näyttelijäntyön tekniikka. Sen keskiössä on pyrkimys ilmaista kehollisesti koko ihmisyyden rikas kirjo, konkreettisesta ruumiillisesta työstä aina abstrakteihin unelmiin ja ajatuksiin asti.

Reetta Honkakoskelle Corporeal Mime on ilmaisukieli, jonka avulla hän kirjoittaa näkyväksi sisäistä maailmaansa. Honkakoski on Suomen ainoa Corporeal Mime -miimiin erikoistunut ammattilainen: hän opiskeli alaa seitsemän vuoden ajan Lontoossa, Theatre de L’Ange Fou’n huippukoulussa ja companyssa.

Lontoossa asuessa Reetta Honkakoski toimi myös freelancer-näyttelijänä, mm. immersiivisen teatterin edelläkävijänä tunnetun Punchdrunk’in sekä sirkusteatteriryhmä Circo Rum Ba Ba’n riveissä. Ennen opintojaan hän työskenteli kaksi vuotta Helsingin kaupunginteatterissa.

Reetta Honkakosken teoksissa inhimilliset teemat yhdistyvät virtuoottiseen näyttämöilmaisuun. Esityksiä on kutsuttu maagisiksi, koskettaviksi ja taitaviksi.

Tags:

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?