Marjaterttu Willman

Koreografi

Marjaterttu Willman toimii nykytanssiryhmä Willman Dance Companyn koreografina ja taiteellisena johtajana. Tanssiryhmä koostuu taiteilijoista, joita yhdistää intohimo tanssiin ja näyttämötaiteeseen.

Willmanin viimeisin teos Nine lives (2017) sekä Old people, odd people (2015) ovat vierailleet festivaaleilla Kroatiassa ja Dominikaanisessa Tasavallassa. Omien tuotantojensa lisäksi Willman on koreografioinut teoksia Kansallisbaletille, Kansallisoopperan Balettioppilaitokselle ja Vantaan Tanssiopistolle.

Willman on perustanut Helsinkiin vuonna 2015 nykytanssifestivaali Tanssin Voiman, jonka taiteellisena johtajana hän toimii.

Willman on Kansallisbaletin tanssija. Hän on tehnyt ryhmässä monipuolisen uran vuodesta 1994 lähtien tanssien solisti- ja corps de ballet- rooleja sekä nykytanssiteoksissa että klassisissa baleteissa. Kaudella 2003-2004 hän työskenteli nykytanssiryhmä Ballet de Lorrainessa Ranskassa. Willman on esiintynyt Kansallisbaletin ja Ballet de Lorrainen kiertueilla Euroopassa ja Aasiassa.

Willman toimii Pilatesohjaajana. Hän ohjaa Pilatesta Kansallisbaletissa, OloOk:ssa ja Pilates Power House Helsingissä.

 

Tags:

©2024 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?