Maija Kaunismaa

Säveltäjä, laulaja, äänenkäytön valmentaja, TRE-ohjaaja

Maija Kaunismaa on säveltäjä, muusikko, laulaja, äänenkäytön valmentaja sekä TRE-ohjaaja. Hän on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi (musiikkikasvatus ja kasvatustiede) Jyväskylän yliopistosta. Lisäksi hän on sertifioitu Estill Figure Professional (EFP) ja Estill CMT-trainee, ohjaajana Mary McDonald Klimek (USA).

Maija on toiminut vapaana säveltäjänä vuodesta 2003 lähtien ja tehnyt sävellystöitä mm. Suomen Kansallisteatterissa, lukuisissa kaupunginteattereissa, teatteriryhmissä ja eri orkestereille. Hän on ollut mukana yli kolmessakymmenessä teatteriproduktiossa. Hän on myös esittänyt oman sooloteoksensa “Kertomuksia keittiöstä” Kansallisteatterissa vuonna 2011 sekä julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa “Liian lyhyt hame – Kertomuksia keittiöstä” samoihin aikoihin.

Tällä hetkellä Maija työstää tulevaa sooloalbumiaan “The Pine House Songs” (2019) ja kirjoittaa kirjaa “Practice and Creativity”. Vuodesta 2017 lähtien hän on toiminut residenssitaiteilijana Zen Center of Los Angels (ZCLA) -keskuksessa, jossa hän tekee myös zen-opintoja Roshi Egyokun oppilaana. Hänelle on annettu dharma-nimi Myosho Angyo (Luminous-Voice Peacemaker).

 

Tags:

©2024 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?