Iiro Näkki

Koreografi, esiintyjä, opettaja

Iiro Näkki on nykytanssin ja sirkustaiteen parissa työskentelevä koreografi, esiintyjä ja opettaja. Hän on valmistunut koreografiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun maisteriohjelmasta vuonna 2018.

Koreografina hän on tehnyt kahdeksan näyttämöteosta vuosina 2013–2018 eri festivaaleille ja teattereihin. Teoksia on esitetty Suomessa, Espanjassa, Belgiassa ja Virossa.

Opettajana hän työskentelee sekä vasta-alkajien että ammattilaisten parissa. Hän on opettanut nykytanssia, lattiatyöskentelyä, akrobatiaa ja tanssiakrobatiaa, Chinese Polea, parityöskentelyä ja parkouria. Hän on osallistunut myös sosiaalisen sirkuksen projekteihin paikallisesti ja kansainvälisesti.

Esiintyjänä hän on ollut eri ryhmien kiertueilla Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Viime aikoina hänen yhteistyökumppaneihinsa lukeutuvat mm. Lü Suosen, Mirva Mäkinen, Jarkko Mandelin ja Laura Pietiläinen.

​Lisäksi Iiro Näkki on työskennellyt tanssiryhmä Kinetic Orchestran tuottajana sekä ruotsalaisen Circus Cirkörin toimistoassistenttina.

 

Tags:

©2019 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?