Iiro Näkki

Koreografi, esiintyjä, opettaja

Iiro Näkki on nykytanssin ja sirkustaiteen parissa työskentelevä koreografi, esiintyjä ja opettaja. Hän on valmistunut koreografiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun maisteriohjelmasta vuonna 2018.

Koreografina hän on tehnyt kahdeksa näyttämöteosta vuosina 2013–2018 eri festivaaleille ja teattereihin. Teoksia on esitetty Suomessa, Espanjassa, Belgiassa ja Virossa.

Opettajana hän työskentelee sekä vasta-alkajien että ammattilaisten parissa. Hän on opettanut nykytanssia, lattiatyöskentelyä, akrobatiaa ja tanssiakrobatiaa, Chinese Polea, parityöskentelyä ja parkouria. Hän on osallistunut myös sosiaalisen sirkuksen projekteihin paikallisesti ja kansainvälisesti.

Esiintyjänä hän on ollut eri ryhmien kiertueilla Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Viime aikoina hänen yhteistyökumppaneihinsa lukeutuvat mm. Lü Suosen, Mirva Mäkinen, Jarkko Mandelin ja Laura Pietiläinen.

​Lisäksi Iiro Näkki on työskennellyt tanssiryhmä Kinetic Orchestran tuottajana sekä ruotsalaisen Circus Cirkörin toimistoassistenttina.

 

Tags:

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?