Heidi Masalin

Tanssitaiteilija

Heidi Masalin on freelancer koreografi, tanssija ja vuonna 2012 perustetun KATVE [blind spot] nykytanssiryhmän taiteellinen johtaja. Hän on valmistunut vuonna 2005 Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi.

”Pyrkimykseni taiteilijana on teosten kautta avata uusia ajattelun suuntia ja tällä tavoin vaikuttaa avartavasti yhteiskuntamme henkiseen ilmapiirin. Tavoitteenani on luoda kokonaistaideteoksia yhdessä taiteellisen työryhmän kanssa. Liikun tanssissani herkkyyden, tarkkuuden ja villin luonnonvoiman maastoissa. Minua kiinnostaa erilaiset keholliset läsnäolon tasot ja mahdollisuudet sekä kehon, liikkeen ja tanssin valtava, sanaton voima kommunikoida.”

Heidi on työskennellyt tanssijana ja koreografina pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa, Tanssiteatteri Hurjaruuthissa, Zodiak -Uuden tanssin keskuksessa, Tanssiteatteri Raatikossa sekä muun muassa Tanssin Voima- ja Hurraa!-festivaaleilla. Hänen teoksensa ovat kiertäneet laajasti ympäri Suomea niin teattereissa ja festivaaleilla kuin päiväkodeissa ja kouluissakin.

KATVE [blind spot ] nykytanssiryhmän teokset on valittu kahdesti Lastenkulttuurin vuoden ITU teokseksi; Mariel -kertomus tytöstä, joka ymmärsi veden kieltä, valittiin vuoden ITU 2014 teokseksi ja Kastor & Pollux vuoden Pikku ITU 2018 teokseksi.

Tags:

©2024 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?