Arts Management Helsingin palvelukokonaisuus ja yhteisö on taiteilijoiden käytettävissä jäsenyysperiaatteella. Se tarkoittaa, että tieto, tuki, palvelu ja tila ovat jäsenten käytettävissä aina tarpeen mukaan. Keskiössä on taiteilijoiden työn mahdollistaminen: kun työn tekemisen puitteet, välineet ja menetelmät ovat kunnossa, vapautuu luovuus ja ajattelu työn varsinaiseen ytimeen – taiteeseen ja uusien maailmojen avaamiseen.

Jäsenenä saat tukea, apua ja neuvontaa aina tarpeen mukaan, missä ikinä työskentelet. Käytössäsi on verkkopalvelu, tietopankki, ohjeet ja esimerkit. Voit varata oman henkilökohtaisen ajan ammattituottajalta ja saada henkilökohtaista neuvoa, joko paikan päällä tai verkon välityksellä.

Joka viikko järjestetään yhteisiä Casual Friday -keskusteluja erilaisiin teemoihin liittyen. Kerran kuussa kokoonnutaan myös yhteiselle aamiaiselle tapaamaan toisia ja verkostoitumaan. Kollegaverkosto voi tarjota toista näkökulmaa omaan työhösi, kullanarvoisia käytännön vinkkejä tai sparrausapua.

Jos tarvitset laajempaa palvelua esim. keikkalaskutuksissa tai projektityön palkanmaksuissa, tai tarvitset tahon joka voi puolestasi solmia esim. yhteistuotantosopimuksia, niin jäsenille tämäkin on mahdollista. Toimeksiannot ja yhteistyömuodot sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Perjantait ovat aina jäsenille avoimia coworking-päiviä, jolloin toimisto on avoinna rinnakkain työskentelyyn. Toimistorutiinit ja paperihommat sujuvat helpommin hyvässä seurassa! Laajemmat toimistotilatarpeet tai ryhmätyötapaamiset voidaan myös ratkoa tapauskohtaisesti.

PERUSJÄSENYYS

50 € / kk

 • Verkkoympäristö
 • Tietopankki
 • Neuvonta
 • Tuotantoapu
 • Ryhmätoiminta
 • Yhteisöaamiaiset
 • Coworking-perjantait

Arts Management Helsingin jäsenenä saat tukea, apua ja neuvontaa aina tarpeen mukaan. Käytössäsi on näiltä verkkosivuilta löytyvä tietopankki, ohjeet ja esimerkit. Päivitämme ajankohtaisia aiheita jatkuvasti ja etsimme myös uutta tietoa jäsenten toiveiden mukaan.

Tarvitsetko apua budjetoinnissa, tiedotteen laadinnassa, urasuunnittelussa? Tuottaja on käytössäsi. Voit varata henkilökohtaisen ajan tai ottaa yhteyttä pikaviesteillä. Verkkosivuilla sinulla on myös Oma Helpdesk, jossa voit laittaa kysymyksiä tai palvelupyyntöjä meille.

Jäsenille on tarjolla myös monenlaista yhteisöllistä toimintaa. Joka perjantai järjestetään Casual Friday -teemakeskustelut. Joka kuukausi käynnistyy yhteisöaamiaisella, johon voi tulla tapaamaan muita, verkottumaan ja tietysti nauttimaan myös herkullinen aamupala. Muita yhteisöllisiä tapahtumia löytyy tapahtumakalenterista. Jäsenet voivat myös itse järjestää haluamaansa toimintaa Iso Roban tiloissa.

Jäsenyyden kuukausihinta on 50 € (sis. alv). Uusille jäsenille on lisäksi kertaluontoinen liittymismaksu 100 €. Jos kiinnostuit jäsenyydestä, niin ota meihin yhteyttä tämän sivun alareunassa olevassa pikaviesti-ikkunassa. Jos olemme juuri nyt online-tilassa, voit halutessasi aloittaa chatin. Muussa tapauksessa voit jättää viestin, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lisämaksulliset palvelut (mm.)

 • Laskutuspalvelu
 • Palkanmaksu
 • Työtila 24/7
 • Projektituotanto
 • Agentuuritoiminta

©2017 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?