Arts Management Helsinki: Palvelukokonaisuus ja työyhteisö taiteen ammattilaisille

Miten suunnittelen produktion? Miten laadin budjetin ja seuraan sitä? Miten viestin työstäni yleisölle, medialle, rahoittajille, yhteistyökumppaneille? Miten hallitsen työtäni? Miten saan työaikani riittämään? Miten pystyn luomaan pitkäjänteisen uran ja kestävän elämäntyylin itselleni taiteilijana? AMH tarjoaa tietoa, apua, neuvoa ja tukea taiteen freelancereille. Saat toiminta-alustan työllesi, sen tekemiseen ja kehittämiseen kaikissa eri ura- tai elämänvaiheissa.

Arts Management Helsingissä saat ammattituottajan henkilökohtaisen neuvonnan ja taiteilijayhteisön tuen käyttöösi jäsenyysperusteisesti, kuukausimaksua vastaan. Voit myös osallistua yhteisötapahtumiin ja keskittää toimistorutiinit coworking-työpaikalle. Jäsenet voivat myös hyödyntää AMH:n laajempaa palvelutarjontaa ja ammattiapua erikseen sovittavasti.

Osa verkkosisällöstä on rajoitettu vain jäsenille. Kirjaudu sisään ylävalikosta.

Etkö ole vielä jäsen?

Tietoa

Tietopankki, webinaarit, blogi

 

Aloita tästä

Apua

Henkilökohtaista neuvoa ja apua verkossa, puhelimitse tai paikan päällä.

 

Oma Helpdesk

Yhteisö

Kollegiaalista tukea, yhteisiä tapahtumia, viikkorutiineja

 

Tapahtumakalenteri

Tila

Yhteisöllinen tapahtumatila Punavuoressa

 

Kuvagalleria

Resurssien, osaamisen ja taitojen yhdistäminen ja jakaminen

Arts Management Helsingin taiteilijapalvelun ideana on, että tuotannollinen tuki ja ammattiapu on aina käytössäsi, jäsenyysperiaatteella. Taidealalla työ jakaantuu usein epätasaisesti, projektimaisesti. On aikoja, jolloin produktio tai hanke on juuri käynnissä, ja silloin on sata rautaa tulessa. Ensi-ilta kolkuttaa jo ovella, tai deadline kuumottaa niskassa. Välillä taas on suvantovaihe: produktio on ohi, keikkoja ei ole, uudet ideat ovat vasta tuloillaan. Palvelukokonaisuuden kautta löydät aina jotakin tilanteesi avuksi, oli se sitten täsmätietoa verotuksesta, vertaistukea freelancerin arkeen tai uusia näkökulmia työelämääsi.

Näiltä verkkosivuilta löydät laajan valikoiman hyödyllistä tietoa freelancereille. Tietopankkia kartutetaan ja päivitetään jatkuvasti: jos jotakin olennaista ja kiinnostavaa puuttuu, kerro siitä meille!

Tietopankki on jaettu kuuteen teema-alueeseen. Kunkin teeman alta löytyy artikkeleita, ohjeita ja esimerkkejä.

Yhteisen resurssin, tietopankin, lisäksi pidämme webinaareja aina säännöllisin väliajoin. Voit osallistua niihin livenä tai tutustua materiaaleihin myöhemmin.

 

Olemme täällä apunasi. Tarvitsetko henkilökohtaista neuvontaa, tarkennusta johonkin ohjeistukseen, tuottajanäkökulmaa? Laita meille palvelupyyntö tai ota yhteyttä chatissa. Käytettävissäsi on Oma Helpdesk.

Voit myös tulla paikan päälle käymään, jos verkkoasiointi tympäisee.

Tämä on jaettu resurssi taiteilijoille! Löydät muut jäsenet jäsensivuilta. Omalta sivultasi voit käydä tarpeen mukaan muokkaamassa omaa kuvaasi, nimikettäsi tai verkkolinkkiäsi.

Taiteilijajäsenille on tarjolla myös monenlaista yhteisötoimintaa. Ilmoittaudu mukaan ryhmäkeskusteluihin, ajatuspajaan, sparraukseen tai tule mukaan kuukausittaisille yhteisöaamiaisille. Tiedot ja ilmoittautumismahdollisuuden löydät kalenterista.

Arts Management Helsinki sijaitsee Punavuoressa, lähellä kaikkea ja hyvien liikenneyhteyksien päässä. Toimiston lisäksi tilassa on kellarilounge yhteisötapahtumia varten. Jäsenet voivat hyödyntää tilaa ja ideoida tai järjestää myös omia tapahtumia muille jäsenille. Joka perjantai on coworking-päivä, jolloin tilassa voi työskennellä rinnakkain muiden kollegoiden kanssa.

Arts Management Helsinki toimii kiintopisteenä ja kohtaamispaikkana projektiluontoista työtä tekeville taidealan ammattilaisille. Toimistorutiinit voi keskittää työpaikalle, jolloin kotona pääsee irroittautumaan ja rauhoittumaan työn vastapainoksi. Jaetussa työtilassa on langaton verkkoyhteys, tulostusmahdollisuus ja tila yhteisiin kokoontumisiin – yhteisön sydän.

Jäsenillä on halutessaan myös mahdollisuus käyttää tilaa vapaasti kellonajoista riippumatta (lisämaksu).

Tapahtumakalenteri

<< heinä 2017 >>
mtktpls
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Tulevat tapahtumat

   
pe 04.08.2017 - 14:00   ---   Casual Friday
pe 11.08.2017 - 14:00   ---   Casual Friday
pe 18.08.2017 - 14:00   ---   Casual Friday
pe 25.08.2017 - 14:00   ---   Casual Friday
pe 01.09.2017 - 14:00   ---   Casual Friday

Kaikki tulevat tapahtumat

©2017 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Emme ole juuri nyt linjoilla. Jätä viesti, ole hyvä.

Nimi
* Email
* Viesti
Kirjaudu nyt

Tarvitsetko apua? Aloita chat.

* Nimi
Email
* Viesti
We're online!
Palaute

Auta meitä parantamaan palveluamme! Jätä palautetta.

Miten arvioisit palvelumme?

Log in with your credentials

Forgot your details?