Palvelut

Osa verkkosisällöstä on rajoitettu vain jäsenille. Kirjaudu sisään ylävalikosta.

Etkö ole vielä jäsen?

Tietoa

Tietopankki, webinaarit, blogi

 

Aloita tästä

Apua

Henkilökohtaista neuvoa ja apua verkossa, puhelimitse tai paikan päällä.

 

Oma Helpdesk

Yhteisö

Kollegiaalista tukea, yhteisiä tapahtumia, viikkorutiineja

Co-work -jäsenille

 

Tapahtumakalenteri

Tila

Yhteisöllinen työtila Kruununhaassa

Co-work -jäsenille

 

Kuvagalleria

Resurssien, osaamisen ja taitojen yhdistäminen ja jakaminen

Monipuoliset palvelut ovat aina käytössäsi, jäsenyysperiaatteella. Taidealalla työ jakaantuu usein epätasaisesti, projektimaisesti. On aikoja, jolloin produktio tai hanke on juuri käynnissä, ja silloin on sata rautaa tulessa. Ensi-ilta kolkuttaa jo ovella, tai deadline kuumottaa niskassa. Välillä taas on suvantovaihe: produktio on ohi, keikkoja ei ole, uudet ideat ovat vasta tuloillaan. Palvelukokonaisuuden kautta löydät aina jotakin tilanteesi avuksi, oli se sitten konkreettista viestintäpalvelua, tietoa freelancerin verotuksesta tai uusia näkökulmia työelämääsi.

Näiltä verkkosivuilta löydät laajan valikoiman hyödyllistä tietoa freelancereille. Tietopankkia kartutetaan ja päivitetään jatkuvasti: jos jotakin olennaista ja kiinnostavaa puuttuu, kerro siitä meille!

Tietopankki on jaettu kuuteen teema-alueeseen. Kunkin teeman alta löytyy artikkeleita, ohjeita ja esimerkkejä.

Yhteisen resurssin, tietopankin, lisäksi pidämme webinaareja aina säännöllisin väliajoin. Voit osallistua niihin livenä tai tutustua materiaaleihin myöhemmin.

 

Olemme täällä apunasi. Tarvitsetko henkilökohtaista neuvontaa, tarkennusta johonkin ohjeistukseen, tuottajanäkökulmaa? Laita meille palvelupyyntö tai ota yhteyttä chatissa. Käytettävissäsi on Oma Helpdesk.

Voit myös tulla paikan päälle käymään, jos verkkoasiointi tympäisee.

Tämä on jaettu resurssi eri taiteenalojen ammattilaisille! Löydät muut jäsenet  jäsensivuilta. Omalta sivultasi voit käydä tarpeen mukaan muokkaamassa omaa kuvaasi, nimikettäsi tai verkkolinkkiäsi.

Co-work-jäsenille on tarjolla myös monenlaista yhteisötoimintaa. Ilmoittaudu mukaan ajatuspajaan, sokraattiseen ryhmädialogiin, sparraukseen tai tule mukaan yhteisöaamiaisille. Tiedot ja ilmoittautumismahdollisuuden löydät kalenterista.

Yhteisöllisen, jaettu työtila odottaa sinua Helsingin Kruununhaassa, osoitteessa Snellmaninkatu 15. Jaettu työtila mahdollistaa freelancereille työn rytmittämisen ja työyhteisön muodostumisen. Tila on co-work -jäsenten käytettävissä joka arkipäivä klo 9-16 sekä iltaisin erikseen sovittaessa. Tarkoituksena on, että tilassa jäsenet voivat työskennellä rinnakkain, ’coworking’- tyyppisesti, huolimatta siitä tekevätkö he työtä yhdessä vai erikseen.

Monipuolinen työtila toimii kiintopisteenä ja kohtaamispaikkana projektiluontoista työtä tekeville taidealan ammattilaisille. Toimistorutiinit voi keskittää työpaikalle, jolloin kotona pääsee irroittautumaan ja rauhoittumaan työn vastapainoksi. Jaetussa työtilassa on erilaisia työpisteitä, langaton verkkoyhteys, tulostusmahdollisuus ja tila yhteisiin kokoontumisiin – yhteisön sydän.

 

Tapahtumakalenteri

<< touko 2017 >>
mtktpls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tulevat tapahtumat

   
ma 29.05.2017 - 09:00   ---   Suunta uuteen viikkoon
ke 31.05.2017 - 13:00   ---   Iltapäiväjumppa
pe 02.06.2017 - 15:00   ---   Viikon päätös
ma 05.06.2017 - 09:00   ---   Suunta uuteen viikkoon
ke 07.06.2017 - 13:00   ---   Iltapäiväjumppa

Kaikki tulevat tapahtumat

©2017 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Emme ole juuri nyt linjoilla. Jätä viesti, ole hyvä.

Nimi
* Email
* Viesti
Kirjaudu nyt

Tarvitsetko apua? Aloita chat.

* Nimi
Email
* Viesti
We're online!
Palaute

Auta meitä parantamaan palveluamme! Jätä palautetta.

Miten arvioisit palvelumme?

Log in with your credentials

Forgot your details?