INFO

ARTS MANAGEMENT HELSINKI – Taiteilijan puolella.

Arts Management Helsinki on edistyksellinen ja jatkuvasti kehittyvä taidekentän asiantuntijayritys, joka toimii freelancereiden, vapaiden taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kumppanina ja työyhteisönä. Toiminnan fokuksessa on taiteilijoiden toimintaedellytysten parantaminen, uudenlaisten kumppanuuksien ja yhteistyömallien luominen sekä tuotannollisten rakenteiden vahvistaminen ja uudistaminen Suomessa.

Arts Management Helsinki on arvopohjainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2012.

Arts Management Helsinki Oy
Iso Roobertinkatu 36
00120 Helsinki

Y-tunnus: 2478809-0

 

 

Arts Management Helsinki on mukana Suomen Tilaajapalvelun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Palvelun avulla voi helposti varmistaa, että yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Asiakastieto.fi:n luokituksen mukaan yrityksen Alfa Rating on A+.

 

Arts Management Helsinki on AGMA Luovan talouden agentit ja managerit yhdistys ry:n jäsen.

Follow us on Twitter Follow us on Facebook Follow us on Instagram

Outi Järvinen

CEO

Arts Management Helsingin toimintaa johtaa Outi Järvinen. Outi on toiminut taiteen kentällä tuottajana ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä noin viisitoista vuotta. Ennen Arts Management Helsingin perustamista Outi toimi mm. Zodiak – Uuden tanssin keskuksen tuottajana ja tiedottajana sekä nykytanssifestivaalien tuottajana.

Outi on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta sekä suorittanut lisäksi mm. taloushallinnon opinnot. Hän on osallistunut myös taiteen välittäjäportaan TAIVEX-vientivalmennusohjelmaan (Senior Manager Exchange) 2009-2011 sekä TAIVEX² työvaihto-ohjelmaan 2012-2013.

Vuosina 2013-2014 Outi toimi mentorina pohjoismais-baltialaisessa Kedja Mentoring Scheme -hankkeessa, jonka pohjalta on kehitetty Nordic Circle of Artistic Management -verkosto ja mentorointiprojekti. Mentoroinnin lisäksi hän toimii vierailevana luennoitsijana ja tuntiopettajana mm. Taideyliopistossa ja Metropoliassa. Outi osallistuu aktiivisesti myös kulttuuripoliittiseen vaikuttamiseen ja taiteilijoiden työolosuhteiden parantamiseen.

outi@artsmanagement.fi

p. +358 41 545 6255

“Arts Management Helsingin missiona on muuttaa maailmaa taiteen kautta ja taidemaailmaa liiketoimintaosaamisen keinoin.”

©2018 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

* Your name
Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?

Log in with your credentials

Forgot your details?