Arts Management Helsinki on edistyksellinen ja jatkuvasti kehittyvä taidekentän asiantuntijayritys, joka toimii freelancereiden, vapaiden taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kumppanina ja työyhteisönä. Toiminnan fokuksessa on taiteilijoiden toimintaedellytysten parantaminen, uudenlaisten kumppanuuksien ja yhteistyömallien luominen sekä tuotannollisten rakenteiden vahvistaminen ja uudistaminen Suomessa.

Arts Management Helsinki on arvopohjainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2012.

  • Näkemyksellisyys
  • Avoimuus
  • Vastuullisuus
  • Läpinäkyvyys

Outi Järvinen

CEO

 

Arts Management Helsingin toimintaa johtaa Outi Järvinen. Outi on toiminut taiteen kentällä tuottajana ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä noin viisitoista vuotta. Ennen Arts Management Helsingin perustamista Outi toimi mm. Zodiak – Uuden tanssin keskuksen tuottajana ja tiedottajana sekä nykytanssifestivaalien tuottajana.

Outi on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta sekä suorittanut lisäksi mm. taloushallinnon opinnot. Hän on osallistunut myös taiteen välittäjäportaan TAIVEX-vientivalmennusohjelmaan (Senior Manager Exchange) 2009-2011 sekä TAIVEX² työvaihto-ohjelmaan 2012-2013.

Vuosina 2013-2014 Järvinen toimi mentorina pohjoismais-baltialaisessa Kedja Mentoring Scheme -hankkeessa, jonka pohjalta on kehitetty Nordic Circle of Artistic Management -verkosto ja mentorointiprojekti. Outi osallistuu aktiivisesti myös kulttuuripoliittiseen vaikuttamiseen ja taiteilijoiden työolosuhteiden parantamiseen.

Yhteystiedot:

Arts Management Helsinki Oy
Iso Roobertinkatu 36, 00120 Helsinki

Outi Järvinen, p. +358 41 545 6255
[etunimi] at artsmanagement.fi

“Arts Management Helsingin missiona on muuttaa maailmaa taiteen kautta ja taidemaailmaa liiketoimintaosaamisen keinoin.”

©2017 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Emme ole juuri nyt linjoilla. Jätä viesti, ole hyvä.

Nimi
* Email
* Viesti
Kirjaudu nyt

Tarvitsetko apua? Aloita chat.

* Nimi
Email
* Viesti
We're online!
Palaute

Auta meitä parantamaan palveluamme! Jätä palautetta.

Miten arvioisit palvelumme?

Log in with your credentials

Forgot your details?