Info

Arts Management Helsinki Oy vuonna 2012 perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa tuotanto- ja asiantuntijapalveluita taideorganisaatioille ja freelancetaiteilijoille. Voittoa jakamattoman osakeyhtiön ovat perustaneet tuottajat Isabel González ja Outi Järvinen.

Arts Management Helsinki on vuodesta 2012 lähtien pohtinut yhdessä taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kanssa, mitkä asiat oleellisella tavalla vaikuttaisivat freelancetaiteilijan työelämän parantumiseen, sekä kehittänyt tapoja mahdollistaa näitä asioita. Kehitystyöhön on sisältynyt lukemattomia neuvontatapaamisia ja keskusteluja yksittäisten taiteilijoiden ja taiteilijayhteisöjen edustajien kanssa. Projektiluontoisesti on toteutettu hautomotoimintaa, mentorointia ja koulutusta taiteilijoille.

Vuodesta 2015 lähtien Arts Management Helsinki on pyörittänyt yhteisöllistä ’coworking’-työyhteisöä Helsingin Kruununhaassa. Arts Management co-workissa on ollut 2015–2016 yhteensä 46 taiteilijaa.

Maaliskuusta 2017 alkaen palvelu avataan laajemmalle joukolle taiteen ammattilaisia. Palvelukokonaisuus sisältää uusia ja laajempia osa-alueita, ja jäsenyysvaihtoehtoja on kaksi: Helpdesk-jäsenyys ja Co-work -jäsenyys.

Taiteilijapalveluiden lisäksi Arts Management Helsinki toteuttaa myös taidesisältöisiä, yhteisöllisiä tai yhteiskunnallisia projekteja sekä pyrkii luomaan uusia mahdollisuuksia taiteelle. Yrityksen toiminnan perustana olevat arvot ovat näkemyksellisyys, avoimuus, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Yrityksen missiona on muuttaa maailmaa taiteen kautta ja taidemaailmaa liiketoimintaosaamisen keinoin.

Yhteystiedot:

Arts Management Helsinki Oy
Snellmaninkatu 15, 00170 Helsinki

Outi Järvinen, p. +358 41 545 6255
Isabel González, p. +358 40 762 7377

Sähköpostiosoitteemme ovat [etunimi] at artsmanagement.fi

©2017 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

0
Connecting
Please wait...
Lähetä viesti

Emme ole juuri nyt linjoilla. Jätä viesti, ole hyvä.

Nimi
* Email
* Viesti
Kirjaudu nyt

Tarvitsetko apua? Aloita chat.

* Nimi
Email
* Viesti
We're online!
Palaute

Auta meitä parantamaan palveluamme! Jätä palautetta.

Miten arvioisit palvelumme?

Log in with your credentials

Forgot your details?