INFO

ARTS MANAGEMENT HELSINKI – Taiteilijan puolella.

Arts Management Helsinki on edistyksellinen ja jatkuvasti kehittyvä taidekentän asiantuntijayritys, joka toimii freelancereiden, vapaiden taiteilijoiden ja taideyhteisöjen kumppanina ja työyhteisönä. Toiminnan fokuksessa on taiteilijoiden toimintaedellytysten parantaminen, uudenlaisten kumppanuuksien ja yhteistyömallien luominen sekä tuotannollisten rakenteiden vahvistaminen ja uudistaminen Suomessa.

Arts Management Helsinki on arvopohjainen asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 2012.

Arts Management Helsinki Oy
Iso Roobertinkatu 36
00120 Helsinki

Y-tunnus: 2478809-0

 

Follow us on Twitter Follow us on Facebook Follow us on Instagram

Arts Management Helsinki on mukana Vastuu Groupin (ent. Suomen Tilaajapalvelu) Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Palvelun avulla voi helposti varmistaa, että yritys on hoitanut tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet.

Yrityksen Bisnode-luottoluokitus on AA.

Arts Management Helsinki on AGMA Luovan talouden agentit ja managerit yhdistys ry:n jäsen.

Outi Järvinen

CEO

Arts Management Helsingin toimintaa johtaa Outi Järvinen. Outi on toiminut taiteen kentällä tuottajana ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä yli viisitoista vuotta. Ennen Arts Management Helsingin perustamista Outi toimi mm. Zodiak – Uuden tanssin keskuksen tuottajana ja tiedottajana sekä nykytanssifestivaalien tuottajana.

Outi on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta sekä suorittanut myös mm. taloushallinnon opinnot. Hän osallistui taiteen välittäjäportaan TAIVEX-vientivalmennusohjelmaan (Senior Manager Exchange) 2009-2011 sekä TAIVEX² työvaihto-ohjelmaan 2012-2013.

Outi toimii myös kouluttajana, sparraajana ja mentorina. Vuosina 2013-2014 Outi toimi mentorina pohjoismais-baltialaisessa Kedja Mentoring Scheme -hankkeessa, jonka pohjalta on kehitetty Nordic Circle of Artistic Management -verkosto ja mentorointiprojekti. Hankkeen tuloksia ja parhaita käytäntöjä dokumentoidaan opaskirjaksi vuoden 2019 aikana. Vierailevana luennoitsijana ja tuntiopettajana Outi toimii Taideyliopistossa ja Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Hän osallistuu aktiivisesti kulttuuripoliittiseen vaikuttamiseen ja taiteilijoiden työolosuhteiden parantamiseen erilaisissa yhteiskunnallisissa hankkeissa.

Vuonna 2019 Outi on myös jäsenenä Akavan Erityisalojen ammatinharjoittajien ja yrittäjien toimikunnassa Taiteen ja kulttuurin ammattijärjestö TAKU:n edustajana.

outi@artsmanagement.fi

p. +358 41 545 6255

“Arts Management Helsingin missiona on muuttaa maailmaa taiteen kautta ja taidemaailmaa liiketoimintaosaamisen keinoin.”

©2020 Arts Management Helsinki. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?